dimecres, 8 de desembre del 2010

Es compleixen 30 anys de la mort de JOHN LENNON

NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA !!!!



Es compleixen 30 anys de la mort de John Lennon, el líder dels Beatles, un dels cantants i compositors més importants del segle XX i tota una icona del segle passat. Els seus seguidors han aprofitat per visitar alguns dels llocs emblemàtics que recorden el músic de Liverpool, autor de cançons com "Imagine" o "Let it be", que s'han convertit en himnes per diverses generacions.


El 8 de desembre del 1980, John Lennon va ser abatut a trets per Mark David Chapman davant l'edifici Dakota de Nova York, on vivia amb la seva dona i el seu fill, i un dels llocs de peregrinatge per a molts dels fans de Lennon tres dècades després de la seva desaparició. Va morir gairebé a l'acte, però la seva música, les seves reivindicacions i els seus missatges continuen ben vius.


Nascut a Liverpool el 9 d'octubre del 1940, John Lennon es va donar a conèixer al final del 1962 a la banda més influent de la història de la música, The Beatles, i amb el pas del temps es va convertir en el seu integrant més carismàtic i en el seu principal baluard. L'artista britànic va abandonar la banda el 1969 i va iniciar la seva carrera en solitari, en la qual destaquen els àlbums d'estudi "John Lennon/Plastic Ono Band" (1970), el mític "Imagine" (1971), "Mind Games" (1973), "Walls and Bridges" (1974) i "Rock 'n' Roll" (1975).



yokoandjohn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí