EL BLOC

M'agradaria donar un per què d'aquest Bloc de Música que vam encetar el curs 2008-2009  a l'escola, i que vam anomenar "Fem Música a l'Ausiàs March"

En un principi va néixer de la voluntat d'entrar, conèixer i experimentar en aquest tan recent camp de les noves tecnologies, les TIC,  que han envait el nostre món de l'educació. Estic convençuda que un Bloc educatiu és una molt bona eina educativa que obre un gran ventall de possibilitats en el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes.

Aquest Bloc volia ser una finestra oberta on poder mostrar tot allò que fem el dia a dia a classe de música, en les sortides i festes on la música és la principal protagonista. Però el seu paper no és només el de mostrar sinó el de fer participar,  el de permetre interactuar, el de guiar l'aprenentatge oferint enllaços, videos i materials diversos. I tot això servint-nos de les TIC.

Amb la música aprenem a sentir d’una manera diferent. Hem aprés que gràcies a ella podem expressar un munt de coses. La mùsica ens fa sentir millor !!!.
La música és viva en el dia  a dia de l’escola: uneix , integra i  unifica gran part de la vida col.lectiva de la nostra comunitat educativa.Després d'uns quants anyets de rodatge, i malgrat els objectius són els mateixos, he volgut fer alguns canvis en el Bloc. L'he exportat a una plantilla de Wordpress una mica més complerta. I he canviat el títol.

Sota aquest nou títol: "Fem Música amb les TIC" engego una nova etapa. 

En la següent presentació que vaig fer  el curs 2012-2013 queden reflectides les moltes utilitats i avantatges del Bloc.Confio us sigui prou clara i entenedora.

BENVINGUTS AL BLOC !Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí